VISI, MISI & OBJEKTIF YDS

YDS PEMANGKIN KKDSTTM 

YDS Corporate Line Sdn. Bhd

Sebagai Sebuah Syarikat Pemangkin Ekonomi Kepada Kelab Kebajikan Dan Sosial Tun Teja Malaysia YDS Telah Menyediakan Satu Cara Baru Yang Dinamakan ‘Filosofi Teknikal Baru’ iaitu Kaedah Yang Berbeza Bagi Merealisasikan Matlamat Ahli Untuk Menjadi Seorang Ahli Perniagaan Yang Terkenal Dengan Sejarah Di Peringkat  Malaysia, Asia Dan Peringkat Dunia Terutama Di Midle East.

Bagi Penelitian Yang Terperinci Dengan Gabungan Yang Mantap Bersama Ahli Lembaga Pengarah Syarikat YDS Corporate Line Sdn Bhd Telah Bersetuju Membawa VIP Ke Dalam Kelab, YDS Corporate Line Sdn Bhd Dibuka Akaun Dan Didaftarkan.

YDS Corporate Line Sdn Bhd Mempunyai Matlamat Yang Begitu Jelas Dalam Konteks Membina Rangkaian, Pelaburan, Penanaman Serta Menyediakan Premis Perniagaan Dan Peluang Pekerjaan. Dengan Penglibatan YDS Corporate Line Sdn Bhd, Di Dalam Global Islamic Financial Forum Dan World Halal Forum & Arab Malaysia Camber Of Commerce Yang Menekan Tentang Kemestian Bagi Umat Islam atas kepenting dalam Menjaga Makanan, Minum, Perhubungan, Kewangan, Simpanan Telah Membuka Satu Ruangan Yang Sangat Besar Untuk YDS Corporate Line Sdn Bhd Terus Mengorak Langkah Kepada Pengwujudan JENAMA YDS  Bagi Peringkat Domestik Dan Antarabangsa.

Sebagai  Sebuah Syarikat Yang Berdaftar Secara Sah Di Bawah Undang-Undang SSM Serta Mempunyai Lesen Kewangan Berdaftar Iaitu YDS Corporate Line Sdn Bhd  Sebagai Pemangkin Ekonomi KKDSTTM Dan YD Munshi Consultant Sebagai Pakar Perunding Yang Banyak Menumpukan kepada Pengurusan Perniagaan Untuk Ahlinya Terus Kepada Perniagaan Produk, IT, Perkhidmatan Pengurusan Perniagaan, Perkhidmatan Pengurusan, Perkhidmatan Kewangan, Insuran, Harta, Pelaburan Dan Perniagaan, Perkhidmatan Penganjuran Majlis, Pertunjukan Dan Pentas, Kursus Pembangunan Diri, Agen Komisi Am, Yang Mempunyai Pengurusan Profesional Dan Berpengalaman Tinggi Terutama Dalam Bidang Pernigaan Trading Serta Pembinaan Rangkaian Bertaraf  Domestik Dan Antarabangsa Serta Mempunyai “Team Force One Malaysia” Yang Terpilih Bagi Menjalankan Visi Dan Juga Misi Ketika Ini Dan Masa Yang Akan Datang. Oleh Itu Persediaan Awal Bagi Melaksanakan Satu Matlamat Yang Besar Dalam Pembentukkan Organisasi Bertaraf  Dunia. Atas Dasar Perniagaan, Dengan Keupayaan Menjadikan Tema, YDS Corporate Line Sdn Bhd Iaitu Dengan Tema “Custody Is Corporate Life”.

Sejurus itu Urusan Custody Asset System Atau belian Terusan Adalah Cara Yang Paling Tepat Bagi Membolehkan Ahli Meraih Dana Yang Besar Dan Lebih Menguntungkan Yang Dijalankan Secara legal.

Fokus YDS Corporate Line Sdn Bhd Adalah Ingin Memastikan Ahli Kelab Kebajikan Dan Sosial Tun Teja Malaysia Memiliki Premis Perniagaan Sendiri, Di Atas Anjuran Perniagaan Yang Bertaraf “Multi Trading System” Adalah Menjadi Satu Kewajipan Menjana “Perpaduan Ekonomi Ummah Berdikari’ Berani Bersaing Dengan Peniaga Yang Sedia Ada Di Peringkat Malaysia hingga Keperingkat Antarabangsa. Bagi  Melaksanakan Visi Dan Misi Ini, Ahli Juga Perlu Menanamkan Semangat Yang Kuat Dan Terus Memberi Sokongan  Menjayakannya. Melalui Program  Aktiviti Yang Berterusan Di Sepanjang Penglibatan Ahli Menerusi Perniagaan Tiada Sempadan, YDS Corporate Line Sdn Bhd.

YDS CORPORATION

Dengan Adanya Golongan Kenamaan Bertaraf  TFOM VIP, YDS Corporate Line Sdn Bhd Mempunyai Keyakinan Yang Sangat Tinggi Untuk Membawa Gerbang Perjuangan Dan Gerbang Kewangan Bagi Menepati Sasaran Serta Keinginan Ahli Ke Suatu Destinasi Yang Sangat Indah Yang Sama Sama Kita Impikan .

YDS Corporate Line Sdn bhd Mempunyai 12 Element Filosofi Perniagaan Bagi Melaksanakan .

1-Ahli Lembaga Pengarah Yang Berpengalaman  Luas Dalam Bidang Pemasaran dan Pelaburan Dan Perniagaan Trading

2- YDS Corporate Line Sdn Bhd  Yang Sentiasa Membawa Satu “Innovasi” berjiwa Masyarakat  Yang Amat Memberansangkan  Dimiliki Perniagaan 100% Bumiputra Islam

3- YDS Corporate Line Sdn Bhd, Ibu pejabat di Rawang Selangor, Berurusan Terus Ke Kilang Bertaraf  IMP & GMP Yang  Canggih Dapat  Mengeluarkan Berbagai Produk Halal Bertaraf  DuniaYang Sangat Bermutu Dan Berkesan Untuk  Pengguna Islam.

4- YDS Corporate Line Sdn Bhd Terus Melangkah Kehadapan Dengan Meningkatkan R&D Bagi Menjamin Mutu  Dan Memastikan Produk Bakal Dikeluarkan Yang fokus Kesihatan Dan Kecantikan Benar Benar Berkualiti, Berkesan, Suci Dan halal Tanpa Sebarang Kesan Sampingan.

5- Selain Dari Itu, YDS Corporate Line Sdn Bhd Mempunyai  Pengurusan Pentadbiran Dan Kaki Tangan Yang Cekap Serta Berpegalaman  Luas Yang Teryata  Telah Memberi  Satu Jawapan Yang Besar, Bagi Memenuhi Hasrat Ahli Bertaraf  VIP Dan Pemimpin Yang Menjalankan Perniagaan Bersih Dan Suci.

6- Sistem Latihan Yang Teratur Dan Lengkap Dengan Formula  Pembelajaran Perniagaan Profesional Menguatkan Lagi Keyakinan Dan Kemahuan Ahli Untuk Terus Ke Arah Kejayaan

7-.Sokongan Pengiklanan  Pihak Media, Secara  Berterusan  Dengan Menjalankan ‘Roadshow Atau kempen. Menjayakan Aktiviti Tetap Syarikat Dan Aktiviti Anjuran Pemimpin.

8- “Team Work” Pihak Pengurusan Dan ,Pemimpin Yang Memimpin Pasaran Tanpa Sempadan Dapat Dilaksanakan Untuk Merealisasikan ‘Custody Is Corporate Life’ Serta  Arah Satu Matlamat Yang Tepat.

9- Mempunyai Duta Produk Tanah Air Lann A to Z  Yang Terkenal Sebagai Satu Penolakan Pasaran .

10-Penjenamaan Semula Dan Perubahan Imej Baru Produk Sedia Ada  Akan Berada Dalam Pasaran Serta Produk Baru Bertaraf  Dunia Dan Meningkatkan Produktiviti Produk Sedia Ada Melalui Pengilangan Bertaraf  IMP & GMP.

11- Sudah Pasti  Syarikat  Malaysia ,  Membawa 1 Malaysia Memerlukan Sokongan Dari Pihak Kerajaan ,Persatuan, Kelab, Pertubuhan  Serta  Rangkaian Anak Syarikat Sokongan Pengurusan  Koporat. YDS Corporate Line Sdn Bhd  Sentiasa Berurusan Dengan Syarikat Syarikat Pembekal Pasaran Trading Bagi Merealisasikan “Custody  Is Corporate Life” Terus Menuju Ke Gerbang Kejayaan Dengan  Sasaran Ahli KKDSTTM @ YDS  Diutamakan

12-Mewujudkan Satu “Team Force One Malaysia”  Diantara Jenama Kumpulan Yang Di Segani Dan Di Hormati Bagi Mencapai Visi Dan Misi Serta Objektif  Kelab Kebajikan Dan Sosial Tun Teja Malaysia Yang Bertemakan “Gerbang Perjuangan Lambang Pengorbanan” Dan YDS Corporate Line Sdn Bhd ‘Custody Is Corporate Life’.

Pembenteras Kepada Ponzi Scam

Pengaduan yang di terima dari ahli kelab mengenai kehilangan wang puluhan dan ratusan ribu dalam penglibatan pelaburan tidak patuh syariah yang berluas-luasa di Malaysia menyebabkan KKDSTTM mengambil langkah bijak bagi mendidik ahli kelab dari sudut Metodologi ilmu pelaburan agar tidak terjelumus dalam pelaburan yang di haramkan oleh kerajaan Malaysia. Kini tajuk tajuk yang di anjurkan oleh KKDSTTM iaitu:

  1. Finding Your Great Value
  2. The Golden Rules
  3. The Charting Pulse
  4. The secret of x how to be millioaire
  5. From panic to profit
  6. Understand your Investor
  7. Compalationof infinity wealth
  8. Why stock market?
  9. Patuh syariah atau tidak patuh syariah

Ajuran  kursus mengenai pemahaman kepada ahli kelab telah membuka satu jawapan yang tepat di atas kesedaran ahli kelab betapa penting nya ilmu dan kefahaman tentang pelaburan supaya tidak akan terjelumus dalam rancangan ponzi scam  bermaharajalela dalam ahli keluarga KKDSTTM. Dengan Cara kursus yang sentiasa di dedahkan, Perjuangan ini adalah Suatu Perkara Yang Biasa Dilakukan Oleh kumpulan NGO dan ahli Perniagaan Bertaraf Dunia Dari Dulu Hingga Kini. Kemampuan Ini Adalah Berasarkan Analisis dari Penyelidikan 2011, Serta Pasaran Yang Lain Di Masa Akan Datang Mengikut Fundamental Yang Dikendalikan Oleh Ketua Pengarah Esekutif(CEO). Demi Gerbang Perjuangan Lambang Pengorbanan..Untuk ahli kelab sahaja.

Custody Asset System

Custody Asset System,Menyediakan Perbagai Kemudahan Dengan Peglibatan Asas dari Sumbangan 5 Dana, Adalah Satu Kaedah Baru Di Dalam Pembentukkan Rangkaian Bersistem Iaitu Bagi Meramaikan Ahli Kelab Yang Memerlukan Komitmen Yang Sangat Tinggi Bagi Mencapai Tahap  Atau Jawatan Yang Lebih Tinggi Dengan Menjalankan Aktiviti Sejarah & Ekonomi. Di Atas Pengorbanan Dari Segi Masa , Wang Ringgit Dan Tenaga Maka Terbentuklah Satu Pasukan Yang Dinamakan TFOM VIP Malah Mencapai Tahap Ahli Kelab Berjawatan AJK-AMKKT Dalam Kaedah Perlaksanaan ‘Pembentukkan Tradisional Malayu Beradat & Bumiputra Beradat Mengikut Patuh Syariah’ Bagi Peringkat Kebangsaan, Peringkat Negeri, Peringkat Daerah, Peringkat Mukim Seramai Yang Boleh  Sehingga  Lengkap Pembentukan Yang Dirancang Sehingga Menjelang Tahun 2020.

YDS Corporate Line Sdn Bhd Menyediakan Fasilitis Pengurusan Penyiapan Premis Pejabat Urusan, Pejabat Cawangan, Kemudahan Pengangkutan, Perniagaan trading iaitu YDS Cafe, YDS Hotel Dan Sekaligus Mengalukan Ahli  Untuk menjadi VIP  Sebagai Penyumbang minimum nilai RM Mengikut Sumbangan Yang Mengikut Kemampuan Atau Yang Di Tetapkan, Sekaligus KKDSTTM & YDS Melantik Penyumbang Menjadi VIP & AJK .

Multi Trading Business

YDS Corporate Line Sdn Bhd Adalah Sebuah Syarikat Yang Menyediakan Satu Platform Sebagai Pembekal kepada Perniagaan Sederhana berbentuk  Trading ; Iaitu Aksesori Wanita  dan Kosmetik Pakaian (Wanita/Lelaki) kedai Buku , Kraftangan, Kedai Menjual Minyak Pelincir kereta, Kedai Bunga, Barangan Pertukangan, Kedai Menjual Alat Tulis, Kedai Jahit, kedai Barang Mainan, Kedai Jam, Uniform, , Car Wash,  Kedai Fotostat, Kedai Telekomunikasi, kedai Perhiasan Rumah,kedai Perabot, Mini Emporium  , Peralatan Pejabat, Makanan Sejuk Beku, Pakaian Dalaman, Kedai Dobi, Kedai Kasut, Kedai Kek Dan Lain-Lain.